Edukacijos » Lietuvininkų valgių ypatumai

 

 

 

Edukacinė programa „Lietuvininkų valgių ypatumai“

 

 

 

PROGRAMOS TIKSLAS: Skatinti įvairaus amžiaus asmenis domėtis istorija, tradicijomis, kulinariniu paveldu, Lietuvos regionų skirtumais ir panašumais. 

PROGRAMOS TURINYS: Jūs sužinosite apie Lietuvininkų valgius, jų skirtumus nuo lietuvių ir žemaičių valgių. Sočiai pavalgysite mažlietuviško šiupinio, paskanausite kafijos su tradiciniu kuchenu – štrudeliu. Sužinosite kokiomis priemonėmis naudojosi šio krašto gyventojai medžiodami meškas, o jei pasiseks, tas priemones ir išbandysite.

 

Grupėms nuo 18 žmonių

Trukmė apie 1,5 val. Kaina žmogui 6,00 eurai

 

Daugiau informacijos:

mociskiupalivarkas@gmail.com

Rasa tel. +37065290229